ActiveKey-näppäimistöt

  25.10.2017

WHEN lääketieteellisen näppäimistön valitseminen, prioriteetin on oltava puhtaus. Kyky suojata huolellisesti infektioita ja bakteerien kasvua vastaan ​​on otettava johtoasema työpaikalla, jossa puhtaus on elintärkeää.

Mutta entä mukavuutta? Puhdas huoneen näppäimistö voi olla jumissa kiven ja kovan paikan välillä - lyönnit pois tasaisesta, epämiellyttävästä pinnasta tai huolissaan mikrobeista, jotka valehtelevat avainten ympärillä.

Olemme löytäneet ratkaisun - näppäimistö, jossa suljettu piikalvo on avainkentässä, joka tuntuu niin tyydyttävältä käyttää sitä, että löydät itsesi yrittäen oikeuttaa ostamaan yhden kotitietokoneellesi.

AK-C7000 on huippulaatuinen hygienia-näppäimistö. Se tarjoaa kaiken infektiosuojauksen ja riskin minimoinnin tarvitsemasi, mutta se tuntuu todelliselta näppäimistöltä. Avaimet matkustavat samalla tavalla kuin kannettava tietokone. Saumaton silikonikalvo suojaa ristikontaminaatiota, sukusolujen siirtoa ja bakteerien biofilmin muodostumista samalla kun se tuntuu uskomattoman miellyttävältä käyttää.

Jotta näppäimistö tuntisi itsensä oikein, avaimet joutuvat iskeytymään. Vedenpitävät näppäimistöt, joissa on täysin tasainen pinta, voivat olla helposti puhdistettavia, mutta ilman avainten avautumista, niiden käyttäminen voi olla epämukavaa ja turhauttavaa.

Mutta jos avaimet ovat syvälle, se johtaa aukkoihin - ja aukot merkitsevät bakteereita. Yksi vaihtoehto on käyttää vedenpitävää näppäimistöä - joka tuntuu vastaavan tavallista näppäimistöä, mutta se voidaan puhdistaa desinfiointiaineella.

Kuitenkin on haitta. Näppäimistö voi tippua tai vuotaa nestettä, joka voi muodostaa bakteerilevyjä - täydellinen ympäristö bakteerien kasvulle. Näppäimistön pesu voi todella pahentaa asioita huuhtelemalla piilotettuja bakteereja pinnalle.

ActiveKey voidaan pyyhkiä ja desinfioida perusteellisesti, ja avaimet on helppo sammuttaa painamalla vain kahta näppäintä. Avainten integroitu, vedenpitävä tiivistys tarkoittaa sitä, että puhdistusneste ei kerää mitään rakoja.

Lyhyesti sanottuna se sopii erinomaisesti sairaaloihin, laboratorioihin, puhdas huoneisiin, elintarvikkeiden valmistajiin ja teollisiin ympäristöihin missä tahansa, missä hygienia on kriittinen.

Sillä on myös valinnainen taustavalaistu avainkenttä, joka toimii heikossa valaistuksessa - toinen ominaisuus lisää sen helppokäyttöisyyttä heikossa valaistuksessa tai yöllä.

Lisätietoja ActiveKey- ja lääketieteellisistä näppäimistöistä saat Nexus-palvelusta osoitteesta 01524 770 777.

ActivKeyn valikoima tässä:

http://www.nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/Products/ACTIVE%20KEY